
اما بحث رنگ در مراکش خیلی بیشتر از اینها اهمیت دارد تا آنجا که شهری به نام شفشان به رنگ آبی می باشد و دلیلی که برای رنگ آمیزی یک شهر به رنگ آبی دارند این است که معتقدند آبی یادآور آسمان و آبی دریا است و بیشتر از آن دلیل مذهبی پشت آن است که قوی تر از دلیل تزئینی آن می باشد به عقیده آنها آبی یادآور قدرت خدا می باشد.
ساختمانهای ساخته شده با این سبک اغلب از ارتفاع بلند سقف، حکاکی و گچبری روی سقف و جداره، طاق، ورودیهای بلند، پنجرههای قوسی و بلند، پارتیشن های منبت کاری چوبی، کاشی در حیاط، پارچههای متنوع و رنگارنگ ،حیاط اندرونی (ریاض)، تختهای سایباندار،کاشی زلیج در ساخت و طراحی استفاده میکنند.
برای داشتن سبک مراکشی در بازسازی و دکوراسیون داخلی در فضای نشیمن از چیدمان میزهای منبت کاری شده و فرش های دستباف استفاده کنید و سینی های برنجی و صنایع دستی برای دکور نشیمن مناسب می باشد.
لوسترهای برنجی و پرده های ابریشمی و کوسن های با رنگ های شاد می تواند حس معماری و قرارگیری در فضای مراکشی را تداعی نماید.
سبک مراکش سرشار از انرژی، بافت و رنگهای شاد و زیباست. تجین و رنگهای مورد مصرف (آبی فیروزهای و کبود) سفید و سبز و رنگهای شاد مانند آبی و زعفرانی و صورتی در طراحی دکوراسیون به وفور دیده می شود که نشانگرپویایی این سبک می باشد.
در ایران این سبک بسیار در رستوران ها به کار گرفته می شود که می تواند با رنگ های شاد ، دیوارهای طاقی و گچبری شده، المانهای چوبی منبت و مشبک و لوسترهای برنجی به ایجاد فضایی صمیمی و گرم و پویا تبدیل شود.



معماری و دکوراسیون داخلی به سبک مراکشی
مراکش یکی از کشورهای آفریقا می باشد که در شمال غربی آن واقع شده است این کشور فرهنگ های زیادی را در خود جای داده است و معماری داخلی آن متاثر از همین تنوع فرهنگی از عرب و بربر و مهاجران اروپایی می باشد. از ویژگیهای معماری به سبک مراکشی شکوه ، رمانتیک و فانتزی بودن آن است و از سبکهای عربی و آفریقایی الهام گرفته است البته در برخی منابع مراکش را برگرفته از سبک ایرانی می دانند که المان های استفاده شده در این سبک به جهت تشابه به سبک ایرانی گواه این مطلب است.


بدون دیدگاه