موقعیت: ساری – مازندران
کارفرما : شرکت دارو سازی
طراحی پروژه اداری فوق زمانی به گروه معماری آرامو دیزاین واگذار شد که هنگام بازدید دو سوله تولیدی ساخته شد و نمای یکی از آنها با کامپوزیت طراحی و اجرا شده بود
اما در مرحله ای از کار با توجه به شرایط، کارفرما خواستار طراحی متفاوت با آنچه که قبلا صورت گرفته بود شدند و طی صحبتهایی که با تیم ما در گروه معماری آرامو دیزاین داشتند متقاضی نمایی زنده تر و جذابتر به لحاظ بصری برای ساختمان اداری مجموعه بودند که بتواند معرف خوبی برای پروژه و بازدیدکنندگان و مخاطبین خود باشد.
در این راستا اول بابت طراحی نمای اداری مجموعه صحبت شد و بعد از اتمام طراحی نمای پروژه اداری خواستار طراحی نمای سوله تولیدی شماره 3 شدند وتیم معماری آرامو دیزاین به شرح ذیل طراحی فوق را انجام داد که استقبال کارفرما را به همراه داشت.
بنابراین با تغییراتی در طراحی پلان، سیرکولاسیون حرکتی و سلسله مراتب فضایی تعریف شد و به کلیت مجموعه انسجام بخشید.
در طراحی محوطه علاوه بر جذابیت بصری ،اقلیمی و کاربردی بر مقرون به صرفه بودن و اجرای ساده پروژه نیز تمرکز شد تا در هنگام اجرا با مشکلی روبه رو نشوند.
مجموعه فوق با توجه به فعالیت و عملکردی که داشت میزبان مخاطبین مختلف با فرهنگ های متفاوت بود و به منظور طراحی بنایی با شکوه و شایسته حضور مهمانان خود در بخش طراحی پلان برای ورودی، ارتفاع بالاتر از تراز زمین در نظر گرفته شد که توسط پله از زمین جدا و حس عظمت در بنا را ممکن نماید.
در انتخاب متریال و رنگ های موجود در بنا نام و الگوی سازمانی خود مجموعه را هدف قرار دادیم و طراحی منسجمتری در کلیت پروژه به وجود آمد.
در طراحی محوطه مجموعه با توجه به مساحت پروژه اداری فضاهایی تعریف شدند که بتوانند به لطافت و جذابیت بصری بیشتر پروژه کمک نمایند و با این هدف طراحی محوطه با اختصاص آن به فضاهای دسترسی، فضای سبز و نیمکت هایی برای نشستن های موقت صورت گرفت.