رنگ های خنثی در دکوراسیون
رنگهای خنثی شامل رنگهای طوسی، خاکستری، دودی و رنگهای دسته کرم، بژ و شیری، نقرهای، پلاتینی، کرومی و شنی، هستند.
رنگهای خنثی تاثیری در سایر رنگها ندارند و در سبکهای مدرن و معاصر بسیار استفاده میشوند.
ترکیب بندی این رنگ در کنار هر فام دیگر نتیجه بسیار خوب را به همراه دارد و بعنوان یکی از تکنیکهای رنگ بندی می توان از آن استفاده نمود.
چرا باید از رنگهای خنثی برای تزیین خانه استفاده کنیم؟
رنگهای خنثی در طیفهای رنگی که برای دکوراسیون منزل استفاده میشود، بسیار مورد استقبال قرار میگیرد. ویژگیهایی بسیاری برای رنگهای خنثی وجود دارد که همین امر باعث میشود طراحان به راحتی و در موارد بسیاری از آنها استفاده کنند.
ویژگیهای بارز رنگهای خنثی
- رنگهای خنثی به راحتی با رنگهای دیگر هماهنگ میشوند، به همین دلیل استفاده آن آسانتر میشود.
- رنگهای خنثی در همهی سبکهای دکوراسیون داخلی روستیک گرفته تا مینیمال، مدرن، کلاسیک، ایرانی و … استفاده میشود.
- شاید به نظر برسد رنگهای خنثی رنگهای ساکنی هستند ولی ترکیب آنها در کنار رنگهای دیگر رنگ و روح خاصی به دکوراسیونتان میدهد.
- یکی از خصوصیات مهم رنگهای خنثی در دکوراسیون داخلی همیشگی بودن آن است. به این معنا که بعد از گذشت مدت زمانی، همچنان جذابیت را حفظ کرده و چشم را خسته نمیکنند.
- رنگهای خنثی آرامشی را به همراه دارند که بعد از شلوغیهای یک روز کاری میتواند حس و حال خوبی به شما ببخشد.
بررسی رنگهای خنثی در دکوراسیون داخلی منزل
دکوراسیون سفید منزل: نماد پاکی و تمیز بودن
رنگ سفید نماد تمیزی و پاک بودن است. این رنگ ظاهری تمیز و شیک به منزلتان میدهد که در کنار رنگهای طلایی و نقرهای جلوهی زیبایی به دکوراسیونتان میدهد و در کنار زیبایی صمیمیت خاصی به آن میبخشد.
· دکوراسیون کرم منزل: ایجاد عمق در عین آرامش
یکی از نگرانیهایی که برای استفاده از رنگهای خنثی وجود دارد، ظاهر کسل کننده میباشد. در استفاده از این رنگها باید تعادل را در نظر گرفت و در کنار آن از رنگهای دیگه هم بهره برد. رنگ کرم از دیگر رنگهای خنثی است که طیف مختلفی دارد که استفاده از طیفهای مختلف آن از دلمرده شدن فضا جلوگیری میکند. برای جلوه دادن به رنگ گرم (طوسی، طلایی، قهوهای تیره و …) میتوانید هم از رنگهای گرم و هم از رنگهای سرد (آبی روشن و …) استفاده کنید. وسایل چوبی هم در کنار رنگ کرم جلوه خاصی به دکوراسیون منزل میدهد.
· دکوراسیون طوسی یا خاکستری منزل: آرامبخش و دلنشین
رنگ خاکستری به فضا گرمای خاصی میدهد که ماهیتی جذاب دارد و برای اتاقهایی که به سمت غرب یا شرق پنجره دارند گزینهی مناسبی است. زیرا تابش نور باعث روشنتر دیده شدن فضا میشود. رنگ خاکستری در کنار رنگهای زرد، سبز و صورتی جلوهی بسیار زیبایی به دکوراسیون میدهد.
· دکوراسیون نقره ای منزل: درخشان و خاص
رنگ نقرهای برای افرادی که به زرق و برق علاقه دارند گزینهی بسیار مناسبی است. رنگ نقرهای به راحتی با رنگهای دیگر هماهنگ میشود. اکسسوریهای نقرهای میتواند باعث زیباتر دیده شدن فضا شوند. میتوانید
· دکوراسیون بژ و شیری منزل: زیبا و بازیگوش
رنگ بژ در دکوراسیون از محبوبیت برخوردار است که با رنگهای مختلف به راحتی هماهنگ میشود. ترکیب رنگ بژ با آبی، سبز، قهوهای، قرمز و حتی صورتی ظاهری زیبا به دکوراسیونتان میدهد.
· دکوراسیون با ترکیب رنگهای خنثی و رنگهای گرم
ترکیب رنگهای خنثی و گرم باعث میشود فضایی پر از شور و هیجان خلق کنید. برای مثال رنگ زرد، قرمز و نارنجی در کنار رنگهای گرم زیبایی خاصی به منزلتان میدهد.
· دکوراسیون با ترکیب رنگهای خنثی و رنگهای سرد
رنگهای سرد یادآور زمستان و سرما میباشد. این رنگها با ترکیب رنگ خنثی یک فضایی دلنشین و آرام خلق میکند.
رنگهای خنثی به دلیل سازگاری با همه رنگها گزینهی مناسبی برای طراحی و دکوراسیون داخلی میباشد. استفاده از یک یا دو رنگ میتواند جذابیت بسیار خوبی به فضا بدهد.
برای استفاده از این رنگ ها به دو روش می توان استفاده کرد.
۱. استفاده از رنگ های خنثی در کل دکوراسیون که در سبک مدرن بسیار به چشم می خورد.
۲. استفاده از رنگ های خنثی بعنوان رنگ پس زمینه و به کار گیری رنگ هایی با کنتراست بالا که از بی روح شدن و یکدست بودن فضا نیز جلوگیری می کند و فضایی پویا خلق خواهد کرد.
ترکیب در رنگ های خنثی
در کنار رنگ های خنثی هر رنگ دیگری مثل قرمز، زرد، آبی، بنفش و . . . می توان استفاده کرد و حتی می تواند در حجم وسیعی ازرنگ های خنثی از تکنیک های رنگ بندی تک رنگ ، رنگ مشابه و رنگ مکمل استفاده نمایید و دکوراسیون زیبایی داشته باشید.
یکی از متریال های پر استفاده در سبک مدرن متریال بتن است که با توجه به رنگ خنثی آن می تواند از متریال های پرکاربرد در این رنگ بندی محسوب شود.
به این شکل که اگر جداره ها و سقف و کف با رنگ های خنثی پوشیده شود برای تنوع در فضا می توان اکسسوری و یا مبلمان فضا را تغییر داد و با تغییر رنگ هر کدام از این اکسسوریها به دکوراسیون داخلی منزل را تنوع بخشید.
بدون دیدگاه